Baskická zelenina

  autor   1693x

Suroviny:

4 veľké zelené papriky
4 veľké paradajky
1 veľká cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 feferónka
150 ml oleja
bobkový list
trocha tymianu
soľ.

Postup:

Zelené papriky opečieme za častého obracania asi 1 až 2 minúty a olúpeme. Na rozpálenom oleji podusíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané olúpané papriky, rozštvrtené paradajky a korenie. Všetko uvedieme do varu a občas premiešame. Potom hrniec prikryjeme a dusíme ešte 30 minút. Pred podávaním podľa chuti dosolíme a trocha okoreníme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus