Fazuľová nátierka s údeným mäsom

  autor   1889x

Suroviny:

250 g fazule
100 g vareného údeného mäsa
50 g ochutenej majonézy
1 lyžička horčice
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v mierne osolenej vode. Precedíme, necháme ochladnúť a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Vložíme do pripravenej misky, pridáme majonézu, pomleté mäso, horčicu a nastrúhanú cibuľu. Dôkladne vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus