Hubárske šťastie

  autor   2870x

Suroviny:

300 g teľacieho mäsa
300 g bravčového mäsa
3 vajcia
300 g šampiňónov
200 ml mlieka
150 g zemiakov
70 g bravčovej masti
50 ml rastlinného oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Čerstvé očistené a nakrájané huby a zemiaky uvaríme v posolenej vode. Uvarené huby nakrájame čo najjemnejšie, uvarené zemiaky pretlačíme. Pridáme mleté mäso, mlieko, vajcia, soľ a mleté čierne korenie. Dobre vymiešanú masu navrstvíme na vymastený pekáč, pokvapkáme roztopenou masťou a upečieme v rúre.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus