Kebab z rýb a zeleniny

  autor   2712x

Suroviny:

500 g ryby s tvrdším mäsom
2 tvrdé paradajky
2 zelené papriky
2 cibule
trochu olivového oleja
oregano
soľ
mleté čierne korenie

Postup:

Rybu, rajčiny, papriku a cibuľu pokrájame na kocky a namočíme do oleja. Posypeme soľou, ochutíme mletým čiernym korením a oreganom. Na vidlicu striedavo napichujeme pripravenú pokrájanú rybu, paradajky, papriku a cibuľu. Odporúčame zachovať toto poradie, aby sa premiešala chuť všetkých ponapichovaných vrstiev. Grilujeme približne dvadsať minút, kým mäso nezmäkne.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus