Kura na cigánsky spôsob

  autor   4674x

Suroviny:

Kura
údená slanina
cibuľa
papriková vegeta (alebo paprika s vegetou)
pálivé papričky
olej

Postup:

Zmiešame vegetu s trochou oleja. Zmesou potrieme štvrťky kuraťa. Na kus alobalu dáme asi 2 plátky slaniny, na to dáme porciu kuraťa, na to ¼ cibule, na cibuľu papričku a navrch ešte plátok slaniny. Alobal uzavrieme. Dáme do vyhriatej rúry – pečieme asi 1 hodinu. Môžeme piecť aj bez plechu. Pred dopečením môžeme alobal rozrezať, aby mäso chytilo kôru. Môže sa aj grilovať.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus