Kuracia nátierka so sterilizovaným hráškom

  autor   1524x

Suroviny:

200 g vareného (alebo pečeného kuracieho mäsa)
4 lyžice sterilizovaného hrášku
4 lyžice ochutenej majonézy
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Do mixéra dáme mäso nakrájané na kúsky, maslo, majonézu, soľ a korenie podľa chuti. Všetko spolu zmixujeme a vložíme do misky, pridáme sterilizovaný hrášok, zľahka premiešame. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus