Mäsová nátierka z pečeného bravčového m

  autor   2764x

Suroviny:

Mäsová nátierka z pečeného bravčového mäsa s masťou 250 g pečeného bravčového mäsa
1 veľká nastrúhaná cibuľa
3 strúčiky cesnaku
2 sladkokyslé uhorky
50 g masti
1 čajová lyžička horčice
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Pečené bravčové mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na vymiešanie nátierky. Pridáme masť, nastrúhanú cibuľu, nastrúhané uhorky, horčicu, rozotretý cesnak, trochu mletého čierneho korenia a podľa chuti soľ. Všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Je výbornou pochúťkou na nasucho opražných hriankach. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus