Morčacie mäso s zucchini

  autor   3283x

Suroviny:

600 g morčacích pÅ•s
100 g nastrúhaného parmezánu
1000 g zucchini
500 g paradajok
50 ml oleja
100 ml bieleho vína
5 zelených olív
5 čiernych olív
1 viazanička petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Morčacie prsia nakrájame na rezne a opečieme na oleji z oboch strán. Pridáme k nim olúpané a nakrájané paradajky, osolíme a okoreníme a spolu dusíme, kým sa polovica šťavy nevydusí. Zucchini olúpeme, nakrájame na kocky a vložíme k mäsu. Pridáme aj rozpolené olivy. Zalejeme vínom, ochutíme a dusíme, kým zucchini nezmäknú. Hotové jedlo posypeme nastrúhaným parmezánom a ihneď podávame.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus