Nátierka Rouille

  autor   1675x

Suroviny:

4 strúčiky cesnaku
1 žĺtok
2 lyžice oleja
1 čajová lyžička pálivej mletej červenej papriky
2 lyžice chlebových omrviniek rozmočených v troche rybieho vývaru
rybí vývar
na hrot noža šafranu
soľ.

Postup:

Cesnak popučíme, pridáme šafran, pálivú papriku, mletú červenú papriku, soľ, rozmočené chlebové omrvinky a všetko spolu dobre vymiešame. Nakoniec postupne vmiešame žĺtok a po kvapkách olej. Ak je nátierka hustá, rozriedime ju rybím vývarom. Podávame natreté na hriankach.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus