Nátierka z bravčovej konzervy

  autor   1893x

Suroviny:

1 konzerva bravčového mäsa
2 natvrdo uvarené vajcia
2 sladkokyslé uhorky
1 odkvapkaná nakladaná kapia v oleji
1 čajová lyžička horčice
2 nastrúhané cibule
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Bravčové mäso z konzervy nakrájame na malé kúsky a dáme do mixéra. Pridáme nastrúhanú cibuľu, nakrájané natvrdo uvarené vajcia, horčicu, nakrájané uhorky, nakrájanú odkvapkanú nakladanú kapiu v oleji a podľa chuti soľ. Všetko vymixujeme na hladkú nátierku. Natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou. Nátierku môžme dochutiť nasekanou feferónkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus