Nátierka z kuracieho mäsa s karí korením

  autor   1501x

Suroviny:

250 g pečeného kuracieho mäsa
100 g nastrúhaného eidamského syra
4 čerstvé paradajky
5 lyžíc ochutenej majonézy
50 g rastlinného nátierkového masla
pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy
karí korenie
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku (alebo pokrájame na malé kúsky) a vložíme do misky na prípravu nátierky. Pridáme rastlinné nátierkové maslo, ochutenú majonézu, nastrúhaný syr, čajovú lyžičku karí korenia, pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy a soľ podľa chuti. Všetko dobre vymiešame. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus