Nátierka z kyslých rýb

  autor   1967x

Suroviny:

4 kyslé ryby
1 väčšia cibuľa
2 natvrdo uvarené vajcia
150 g rastlinného masla
citrón
soľ.

Postup:

Vykostené kyslé ryby pomelieme na mäsovom mlynčeku. Dáme do vhodnej nádoby, pridáme maslo, nasekanú cibuľu spolu s nasekanými vajciami. Takto pripravené suroviny dôkladne vymiešame a nakoniec podľa chuti osolíme a dochutíme šťavou z citróna. Nátierka je chutná na chlebe, pečive alebo bagete. Podávať môžme spolu s paradajkami, zeleninovými paprikami alebo reďkovkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus