Nátierka z mladej cibuľky

  autor   1610x

Suroviny:

2 lyžice nastrúhaného tvrdého syra
2 lyžice hustej smotany (alebo bieleho jogurtu)
150 g rastlinného nátierkového masla
1 zväzok mladej cibuľky so zelenou vňaťou
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky dáme umytú, očistenú a nadrobno nakrájanú mladú cibuľku spolu s nasekanou zelenou vňaťou. Pridáme nátierkové maslo, 2 lyžice syra a smotanu. Podľa chuti osolíme a môžme aj okoreniť mletým čiernym korením. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Natierame ju na chlieb, sendvič alebo rôzne druhy pečiva.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus