Papriky plnené šalátom z údeného mäsa

  autor   2477x

Suroviny:

250 g uvareného údeného mäsa
50 g ementálu
majonéza
4 papriky
2 lyžice nastrúhaného chrenu
2 zemiaky uvarené v šupke
2 malé sladkokyslé uhorky.

Postup:

Papriky zrežme pri jadrovníku, jadrovník odstránime a papriku zvnútra očistíme. Uvarené mäso nakrájame na malé kocky, pridáme nastrúhaný chren, kyslé uhorky, ktoré sme nastrúhali na hrubom strúhadle, olúpané zemiaky nakrájané na malé kocky, nastrúhaný syr a majonézu. Všetko dobre premiešame. Pripraveným šalátom naplníme papriky. Podávame chladené.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus