Plátky Vlastu Buriana

  autor   3569x

Suroviny:

morčacie prsia
jablko
žĺtka
čierne korenie
červená paprika
kečup
soľ
olej

Postup:

Mäso naklepeme, posolíme z oboch strán, okoreníme. Sprudka opečieme z oboch strán do zlata. Olúpeme jablko, nakrájame na kolieska, vyberieme stred. Opaprikujeme a paprikovou stranou dáme na olej na veľmi krátku dobu, otočíme a do stredu vyklepneme žĺtok, zakryjeme a trochu dusíme. Vajce sa musí opiecť. Mäso dáme na teplé miesto. Do výpeku z jabĺk dáme kečup.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus