Plnená teľacia hruď II.

  autor   1665x

Postup:

Z teľacej hrude vyberieme kosti a urobíme otvor na plnku. Do mlieka namočíme 3 až 4 žmle. Na masti upražíme cibuľu nakrájanú nadrobno. Žemle vyžmýkame, pridáme 3 až 4 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, cibuľu a zelenú petržlenovú vňať. Všetko dobre premiešame a masou naplníme mäso. Plnka nesmie byť riedka, pri krájaní by vytiekla. Ak by bola riedka, zahustíme ju strúhankou. Otvor zošijeme a dáme piecť. Počas pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Ak je šťavy málo, dolejeme teplú vodu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus