Prírodný sekaný rezeň

  autor   2873x

Suroviny:

50 g teľacieho mäsa (predné) bez kostí
150 g bravčového mäsa (predné) bez kostí
150 g hovädzieho mäsa (predné) bez kostí
1 vajce
75 g žmlí
25 g nastrúhanej žmle
75 ml vody
60 g tuku
15 g hladkej múky
40 g cibule
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Očistené mäso pomelieme, pridáme namočenú, pomletú žmľu, cibuľu, soľ, korenie, strúhanú žmľu, vajcia a vypracujeme. Urobíme karbonátky, ktoré opekáme po obidvoch stranách na rozpálenom tuku. Zostatok potom zaprášime múkou, múku popražíme, rozriedime vodou, rozšľaháme, prevaríme, dosolíme, vložíme rezne a ešte asi 10 minút povaríme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus