Pstruh na mlynársky spôsob

  autor   10059x

Suroviny:

4 vypitvané pstruhy
šťava z 1 citróna
80 g masla
50 g polohrubej múky
nahrubo nasekaná petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Pstruhy dôkladne umyjeme zvnútra i zvonku. Potrieme citrónovou šťavou. Osolíme a okoreníme. Ryby obalíme v múke. Prebytočnú múku oklepeme. V panvici rozpustíme maslo a pstruhy na ňom 10 až 15 minút opekáme dozlata. Vyberieme ich na misu a posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakovým šalátom alebo varenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus