Segedínsky guláš I.

  autor   5088x

Suroviny:

400 g predného hovädzieho mäsa
250 ml kyslej smotany
400 g kyslej kapusty
1 cibuľa
40 g masti
mäsový vývar
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame mäso. Opražíme, osolíme, okoreníme a poprášime mletou červenou paprikou. Pridáme nakrájanú kyslú kapustu, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. Podávame s kysnutými knedľami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus