Slovenská rybacia polievka

  autor   2985x

Suroviny:

600 g rýb
50 g údenej slaniny
2 paradajky
mletá červená paprika
400 g zemiakov
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Očistené ryby nakrájame na menšie kúsky. Úenú slaninu nakrájame nadrobno, opražíme, pridáme nakrájané ryby a z oboch strán opražíme. Poprášime mletou paprikou, zalejeme 1200 ml vody, osolíme a okoreníme. Primiešame očistené nastrúhané zemiaky a uvaríme domäkka. Pridáme olúpané paradajky, ktoré sme nakrájali na malé kúsky. Podávame s haluškami alebo opražnými kúskami čierneho chleba.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus