Švajčiarska omeleta

  autor   2395x

Suroviny:

4 vajcia
100 g ementálu
2 lyžice sladkej smotany
1 čajová lyžička masla
2 mladé póry
tuk na vyprážanie
1 lyžica strúhanky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Ementál nastrúhame, pridáme roztopené maslo, smotanu, rozšľahané vajcia, na kolieska nakrájaný pór, petržlenovú vňať, strúhanku, korenie a soľ. Všetko dobre premiešame, nalejeme do vymasteného a rozohriateho palacinkára a upečieme. Podávame horúce s bagetou alebo bielym chlebom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus