Teľacia nožina na hubách

  autor   2486x

Suroviny:

400 g teľacej nožiny
50 g údenej slaniny
50 g šunky
100 g čerstvých hríbov
4 paradajky
mletá rasca
vývar z kostí
cukor
citrónová šťava
soľ.

Postup:

Slaninu nakrájame na tenké rezance, pridáme umyté a nakrájané mäso a za stáleho miešania opečieme. Osolíme, pridáme na tenké plátky nakrájanú šunku a očistené nakrájané hríby. Posypeme rascou, podlejeme vývarom z kostí a prikryté udusíme takmer domäkka. Pridáme olúpané paradajky nakrájané na osminky. Osladíme, okyslíme a udusíme domäkka.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus