Tvarohová nátierka s mrkvou I.

  autor   1400x

Suroviny:

250 g mäkkého tvarohu
50 g nátierkového masla
2 lyžice ochutenej smotany
100 g strúhanej mrkvy
pol nastrúhanej cibule
drvená rasca
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do vhodnej nádoby dáme rozotretý mäkký tvaroh, maslo, lyžicu ochutenej smotany, mrkvu, podľa chuti soľ, drvenú rascu a cibuľu. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Nátierkou natierame chlieb alebo pečivo. Výborne chutí aj na hriankach.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus