Varené hovädzie mäso III.

  autor   1778x

Suroviny:

1000 g hovädzieho mäsa
100 g šunky
2 lyžice smotany
150 g udusenej ryž
1 cibuľa
1 lyžica masti
mletá červená paprika
soľ.

Postup:

Mäso z polievky nakrájame na kocky a podusíme na masti s cibuľou a mletou červenou paprikou. Osolíme a primiešame smotanu. Vymastíme nádobu a posypeme šunkou nakrájanou nadrobno. Do prostriedka dáme mäso a obložíme ryžou. Na niekoľko minút dáme do horúcej rúry, vyberieme a opatrne vyklopíme. Podávame horúce s omáčkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus