Vyprážané karbonátky z morského filé

  autor   2673x

Suroviny:

600 g morského filé (odrezky)
65 g cibule
10 g hladkej múky
1 vajce
soľ. Na obaľovanie: 100 ml mlieka
60 g hladkej múky
125 g strúhanky
1 vajce
100 g pokrmového tuku.

Postup:

Rybie filé pomelieme s cibuľou, pridáme soľ, vajcia, múku a dobre prepracujeme. Z pripraveného mletého mäsa urobíme karbonátky, ktoré obaľujeme v múke, vo vajciach, ktoré sme rozšľahali v mlieku a v strúhanke a vyprážame pomaly na rozpálenom tuku po oboch stranách dočervena.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus