Zapekaná zelená fazuľka II.

  autor   2630x

Suroviny:

600 g zelenej fazuľky
100 g ementálu
4 vajcia
100 ml mlieka
1 lyžica masti na vymastenie
3 lyžice strúhanky
1 lyžica nadrobno nasekaného kôpru
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Zelenú fazuľku očistíme, nakrájame na trojcentimetrové kúsky a v osolenej vode uvaríme domäkka. Uvarenú cibuľu dáme do vymastenej ohňovzdornej misy a posypeme strúhankou a nastrúhaným syrom. S mliekom rozšľahanými vajciami zalejeme fazuľku, primiešame korenie a kôpor, premiešame a zapečieme vo vyhriatej rúre.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus