Baklažánová zmes

  autor   3885x

Suroviny:

300 g baklažánov
maslo
300 g zemiakov
1 veľká cibuľa
1 strúčik cesnaku
mletý ďumbier
štipľavá paprika
5 čajových lyžíc kokosovej múky
ocot
soľ.

Postup:

Olúpané zemiaky nakrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode. Takisto nakrájame aj osolené baklažány, ale ich nevaríme. Na masle opražíme cibuľu, mletý ďumbier a štipľavú papriku. Pridáme rozotretý cesnak a kokosovú múčku. Vmiešame zemiaky a baklažány, podľa chuti osolíme a všetko spolu asi 10 minút dusíme. Nakoniec dochutíme octom. Podávame s pečivom ako ľahkú večeru.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus