Balkánska bravčová kotleta

  autor   4950x

Suroviny:

600 g bravčového karé
120 g šunky
4 vajcia
80 g tvrdého syra (eidam)
80 g masla
40 g hladkej múky
80 g strúhanky
4 krajce chleba
100 g oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Z očisteného bravčového karé čiastočne odsekáme kosti, umyjeme ho a nasekáme rebierka. Bočnú kosť oddelíme nožom na 3/4 mäsa. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Položíme naň plátok šunky a na šunku rolku syra naplnenú maslom. Mäso potom zrolujeme, obalíme v trojobale a vypražíme. Pod rolku vkladáme ako podklad osmažný chlieb vo vajci.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus