Baranie mäso na cesnaku

  autor   3652x

Suroviny:

500 g stehna
50 g margarínu
75 g cibule
15 g cesnaku
12 g hladkej múky
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Baranie mäso očistíme a potrieme cesnakom rozotretým so soľou. Mäso opečieme na osmažnej cibuli po oboch stranách, potom podlejeme vodou, pridáme korenie a pečieme domäkka. Počas pečenia prelievame šťavou a podľa potreby podlejeme horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou, povaríme asi 30 minút, precedíme a znovu povaríme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus