Baranie mäso na paprike

  autor   3556x

Suroviny:

500 g baranieho mäsa predného s kosťou
60 g margarínu
150 ml mlieka
100 g cibule
35 g hladkej múky
mletá paprika
soľ.

Postup:

Baranie mäso nakrájame na kocky. Na tuku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na kocky nakrájané baranie mäso, popražíme, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Mäkké mäso zo šťavy vyberieme, šťavu zahustíme múkou, dobre rozmiešame, zalejeme potrebným množstvom vody a varíme najmenej 30 minút. Pred koncom varu pridáme mlieko, krátko povaríme, šťavu precedíme na mäso a necháme znovu prejsť varom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus