Baranie mäso s jogurtom

  autor   3161x

Suroviny:

600 g baranieho mäsa bez kostí
3 vajcia
2 jogurty
1 lyžica bravčovej masti
1 strúčik cesnaku
zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme, potrieme masťou, osolíme a pečieme v rúre približne jeden a pol hodiny. Počas pečenia mäso podľa potreby podlievame vodou. Upečené vyberieme, nakrájame na porcie a znova urovnáme na pekáč, v ktorom sa pieklo. Jogurt rozmiešame s vajciami, pridáme pretretý cesnak a nasekanú zelenú petržlenovú vňať, premiešame, zmesou polejeme mäso na pekáči a pečieme ešte asi 15 minút.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus