Biele mäso Čierna perla

  autor   4801x

Suroviny:

600g kuracieho mäsa
200g sušených sliviek
2 cibule
2 lyžice olivového oleja
lyžička soli a červenej papriky
1/2 lyžice cukru
korenie
chilli a mletá škorica.

Postup:

Slivky namočíme na 2 hodiny do vody a potom odkôstkujeme. Mäso nakrájame na malé kúsky a osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor. Zmes dodusíme. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a zdobíme kolieskami póru alebo citróna.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus