Biftek s vajcom

  autor   3138x

Suroviny:

600 g hovädzej sviečkovice
4 vajcia
maslo
olej
mäsový vývar
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Z odležanej a odblanenej sviečkovice nakrájame 4 hrubšie plátky. Mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a na horúcom tuku prudko opečieme. Na druhej panvici pripravíme volské oká. Do tuku po opekaní mäsa pridáme maslo, mierne podusíme a zalejeme vývarom. Krátko povaríme, dochutíme soľou a hotovú šťavu precedíme cez cedidlo. Ihneď podávame. Podávame s novými zemiakmi a so zeleninovou oblohou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus