Bravčová roláda s bielkovou omeletou

  autor   3149x

Suroviny:

Bravčový bôčik
klobásové mäso
uvarený osolený hovädzí jazyk (môž byť aj bravčový)
bielky
kapia
cibuľa
masť
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Z čerstvého bravčového bôčika bez kosti, chrupiek a kož nakrájame plátky, ktoré z oboch strán naklepeme, osolíme a okoreníme. Ako plnku použijeme klobásové mäso, bielkovú omeletu, kapiu a nakrájaný údený varený jazyk. Plátok z bôčika zrolujeme a prudko opečieme zo všetkých strán na rozpálenej masti, do ktorej pridáme nakrájanú cibuľu a trocha mletej červenej papriky a dusíme domäkka. Po vychladnutí nakrájame na plátky. Podávame so zemiakmi a zeleninou podľa sezóny.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus