Bravčové karé so syrom

  autor   8119x

Suroviny:

4 rezne z bravčového karé s kosťou
100 g ementálu (alebo parmezánu)
2 lyžice pikantného kečupu
4 strúčiky cesnaku
50 g tuku
nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Rezne umyjeme, osušíme a naklepeme. Z oboch strán potrieme polovicou rozotretého cesnaku so soľou a okoreníme. Opražíme v rozpálenom tuku. Oheň potom stíšime a dopečieme domäkka. Mäkké rezne uložíme na misu a ihneď posypeme nastrúhaným syrom. Pokvapkáme kečupom, posypeme zvyškom nadrobno nasekaného cesnaku a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s hranolkami a s tatárskou omáčkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus