Bravčové mäso spolu s namočenou a vytlačenou

  autor   2140x

Suroviny:

400 g bravčového bôčika
4 paradajky
4 zeleninové papriky
1 cibuľa
40 g masti
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme a rozrežme tak, aby z neho vzniklo vrecko. Naplníme ho očistenou, nakrájanou paprikou a paradajkami. Otvor zašijeme. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mäso, osolíme, okoreníme a obložíme zvyškom paradajok a paprík. Upečieme vo vyhriatej rúre domäkka. Hotové mäso posypeme petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus