Bravčové medailóniky s údeným syrom

  autor   2746x

Suroviny:

400 g bravčového mäsa zo stehna
100 g údeného syra
200 ml bieleho vína
40 g masti
2 lyžice paradajkového pretlaku
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme, nakrájame na medailóniky, ktoré naklepeme, osolíme, opečieme v rozpálenej masti z oboch strán a vyberieme. Do masti po opekaní pridáme paradajkový pretlak, víno a povaríme. Mäso vložíme späť, zohrejeme ho, posypeme nastrúhaným syrom, nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a zapečieme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus