Bravčové rebierka na ďumbieri

  autor   2087x

Suroviny:

600 g bravčového karé s kosťou
2 strúčiky cesnaku
20 g hladkej múky
40 g masti
mäsový vývar
1 čajová lyžička mletého ďumbiera
soľ.

Postup:

Karé umyjeme, nakrájame na kotlety, okraje narežme a kotlety naklepeme. Potom ich potrieme cesnakom rozotretým so soľou a mletým ďumbierom a prudko opečieme v rozpálenej masti z oboch strán. Opečené kotlety vyberieme, šťavu zahustíme múkou, podlejeme mäsovým vývarom a povaríme. Mäso vložíme naspäť a podľa potreby udusíme domäkka. Podávame so zemiakovou kašou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus