Bravčové rebierko na sliezsky spôsob

  autor   2440x

Suroviny:

600 g bravčového karé s kosťou
400 g kyslej kapusty
1 zemiak
2 cibule
40 g masti
mäsový vývar
1 lyžica mletej rasce
soľ.

Postup:

Mäso nakrájame a okraje narežme. Potom kotlety naklepeme, osolíme, posypeme mletou rascou a opečieme v rozpálenej masti z oboch strán. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, opražíme, podlejeme vývarom, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme nakrájanú kyslú kapustu a dodusíme. Krátko pred dokončením primiešame nastrúhaný zemiak. Podávame s opekanými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus