Bravčové rezne nakyslo

  autor   2442x

Suroviny:

600 g bravčového mäsa zo stehna
300 ml mlieka
1 cibuľa
50 g oleja
30 g hladkej múky
čerstvý kôpor
ocot
pol čajovej lyžičky cukru
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a opečieme z obidvoch strán na rozpálenom oleji. Pridáme nastrúhanú cibuľu, podlejeme a prikryté udusíme. V mlieku rozmiešame múku, nalejeme na udusené rezne, pridáme nasekaný kôpor, ocot, cukor a povaríme ešte asi 20 minút. Podávame s uvarenými cestovinami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus