Bravčové s horčicovou omáčkou

  autor   4515x

Suroviny:

600 g bravčového karé
250 g smotany
50 g francúzskej horčice
olej
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Bravčové mäso nakrájame na plátky. Každý kúsok z rôznych strán trošku narežme, osolíme, okoreníme a prudko z obidvoch strán opečieme na oleji. Mäso podlejeme horúcou vodou a dusíme domäkka. Zatiaľ rozmiešame v smotane lyžičku ostrej horčice a nalejeme ju na mäso. Všetko spolu ešte chvíľu podusíme na miernom ohni. Podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus