Bravčové srdce na smotane

  autor   4315x

Suroviny:

3 bravčové srdcia
2 cibule
1PL mletej červenej papriky
200ml kyslej smotany
soľ
citrónová šťava
2 bobkové listy.

Postup:

Bravčové srdcia namočíme na 60 minút do studenej vody. Potom ich umyjeme a uvaríme spolu s jednou cibuľou a bobkovými listami. Vychladnuté pokrájame na pásiky. Na oleji opražíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, podlejeme vývarom, pridáme srdcia a krátko povaríme. Na koniec zahustíme kyslou smotanou a dochutíme citrónovou šťavou a osolíme.Podávame s knedľou alebo s cestovinou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus