Bravčové stehno na póre

  autor   3128x

Suroviny:

600 g bravčového stehna
150 ml bieleho vína
zelený hrášok
1 pór
malá cibuľa
sójová omáčka
olej
1 čajová lyžička horčice
1 čajová lyžička vegety
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme a nakrájame na hrubšie rezance. Pridáme soľ, korenie, horčicu a vegetu. Dobre premiešame a necháme asi 60 minút stáť. Na rozpálený olej dáme mäso a prudko ho opečieme. Potom pridáme cibuľu, hrášok a na tenké kolieska nakrájaný pór. Smažíme asi 10 minút. Dochutíme vínom a sójovou omáčkou. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus