Bravčový rezeň Marína

  autor   3628x

Suroviny:

1000 g mäsa z bravčového stehna
100 g tvrdého syra
30 g masla
300 g ananásového kompótu
hladká múka
150 g oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Z bravčového mäsa nakrájame rezne - 2 kusy na porciu. Naklepeme, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a na horúcom oleji prudko opečieme. Opečené rezne naukladáme na plech. Výpek poprášime múkou, zalejeme vodou a povaríme. Na rezne dáme ananás a prikryjeme plátkami syra. Pridáme precedenú šťavu, v ktorej sme rozpustili maslo a pred podávaním zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame so zemiakovými kroketkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus