Bryndzová nátierka s majonézou

  autor   2154x

Suroviny:

200 g bryndze
4 lyžice ochutenej majonézy
4 paradajky
3 malé cibuľky s vňaťou
100 g rastlinného nátierkového masla
mletá sladká červená paprika
drvená rasca
soľ.

Postup:

Do misky dáme vidličkou rozotretú bryndzu, nadrobno nasekané cibuľky aj s vňaťou, maslo, majonézu, podľa chuti soľ, mletú papriku a rascu. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Nátierku natierame na čerstvé pečivo alebo nasucho opražný sendvič. Pred podávaním ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus