Bryndzová nátierka s reďkovkou a vajíčkami

  autor   2076x

Suroviny:

250 g bryndze
1 zväzok reďkoviek
2 natvrdo uvarené vajcia
2 lyžice jogurtu
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Do nádoby na prípravu nátierky dáme vidličkou rozotretú bryndzu, umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky, maslo, jogurt, postrúhané uvarené vajcia a podľa chuti soľ. Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus