Bublanina pre začiatočníkov

  autor   7515x

Suroviny:

3 vajcia
1 hrnček = 2.5 dl práškového cukru
1 hrnček mlieka
1 hrnček oleja
2 hrnčeky polohrubej múky
pol vrecúška kypriaceho prášku do pečiva
2 vanilínové cukry
400g vykôstkovaných višní

Postup:

Celé vajcia rozšľaháme a vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. Pridáme mlieko, olej a polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva. Cesto dáme na vymastený, múkou vysypaný plech, poukladáme naň višne a dáme piecť do vyhriatej rúry. Vychladnutú bublaninu pokrájame a posypeme práškovým cukrom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus