Burgundské fondue

  autor   4108x

Suroviny:

800 g hovädzej sviečkovej (alebo roštenky)
1000 ml rastlinného oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Sviečkovicu umyjeme chladnou vodou, osušíme a odblaníme. Nakrájame na kúsky veľké asi 3 cm a uložíme do misiek. V hrnci na fondue zohrejeme olej (alebo tuk). Kúsky mäsa napichneme na vidličky, osmažíme v horúcom tuku. Posypeme soľou a korením. Podávame s bielym chlebom, nakladanou miešanou zeleninou, šalátom z reďkovky, sladkoostrou čínskou omáčkou, čerstvou paprikovou omáčkou, paradajkovým krémom s olivami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus