Čajový punč

  autor   3812x

Suroviny:

3 čajové lyžičky sypaného čierneho čaju 4 lyžice pomarančovej šťavy 2 lyžice citrónovej šťavy 2 chemicky neošetrené pomaranče a citróny 20 kusov jahôd 4 lyžice medu niekoľko čerstvých mätových lístkov 4 poháre na punč 1000 ml vody

Postup:

Čaj zaparíme a necháme 4 minúty lúhovať. Osladíme medom a necháme vychladnúť. Pomaranče a citróny dobre umyjeme. Celé, aj so šupkou, ich nakrájame na tenké plátky a spolu s nakrájanými jahodami ich vložíme do čaju. Prilejeme šťavu z pomaranča a citróna, nalejeme do pohárov a ozdobíme mätovými lístkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus