Cannelloni

  autor   3809x

Suroviny:

Rezancové cesto. Plnka: 250 g mletého hovädzieho mäsa
200 g nastrúhaného syra
4 lyžice nastrúhaného parmezánu
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
4 lyžice olivového oleja
lyžička nasekaného oregana
1 čajová lyžička nasekanej bazalky
tuk na vymastenie formy
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Cesto vyvaľkáme natenko, nakrájame na veľké štvorce, necháme schnúť asi 30 minút. Potom varíme v osolenej vode 5 minút. Olej rozpálime na panvici, pridáme mleté mäso, cesnak rozotretý so soľou a opražíme. Primiešame nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme do sklovita. Osolíme a ochutíme mletým čiernym korením, nasekanými bylinkami a nastrúhaným parmezánom. Plnku rozdelíme na štvorce cesta, stočíme, naukladáme do vymastenej nákypovej formy, posypeme nasekaným syrom a zapečieme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus